ALMUNE MUSIK BAND KALENDER PRESSE BOOKING
Almune spiller tidlig musik i et spændingsfelt mellem det klassiske og folkelige. Med skønsang og historiske instrumenter som nøgleharpe og drejelire fortolkes musik fra middelalderlige manuskripter og folkelige melodier i egne arrangementer.

Musikken kan fint forstærkes, men den gør sig også glimrende akustisk indendørs i kirkerum, borgsale og lignende, eller udendørs hvor de akustiske forhold tillader det. Det er svært at spille en hel markedsplads op uden forstærkning, men man kommer langt med et telt eller en god bagvæg til at samle lyden mod publikum.

Almune har tidligere optrådt i kirker, på museer, middelaldermarkeder, renæssancefester, højskoler og til bryllupper, banketter, festivaller, tv-produktioner, private arrangementer m.m. Her er nogle eksempler på hvad gruppen kan tilbyde:
Kontakt og booking
Læs en samlet præsentation af Almune i denne pdf:

Almune Bookinginfo

Se også:

Bjergtagen - nyt album fra Almune
Praktisk information for arrangører
Almunes PR-pakke (zip-fil)

Skriv til os på eller kontakt personligt:
HC Molbech
60 60 90 96
Troels Dueholm
30 25 02 31
Formidlingskoncert

Ideelt til en kirkekoncert eller et andet indendørs arrangement med et siddende publikum. Her kommer de smukke spanske cantigaer og de følsomme nordiske ballader virkelig til deres ret. Mellem numrene fortælles om instrumenter, den musikhistoriske viden om musikken og indholdet af de enkelte sange. Varigheden vil typisk være 30-60 minutter, eller eksempelvis 2x45 minutter med indlagt pause.

Se et eksempel på et program for en formidlingskoncert i dette dokument: Almune Bookinginfo


Koncert i Aale Kirke
Musik til fest og marked (viking/middelalder)

Almune gør sig derfor rigtig godt til at skabe stemning til festen eller på markedet, og de har en særlig spidskompetence i at spille til taffel. Her kan musikken både være tilpas afdæmpet som underlægning til maden, eller der kan instrueres i middelalderdans og spilles op til fest. Til markeder spilles typisk koncerter på 30-60 minutter og til taffel, bryllup og andre private fester kan der musiceres i flere timer efter behov.

Derudover samarbejdes med mange andre middelaldergrupper, så der kan formidles kontakt til fx ildgøglere eller andre musikgrupper.

Koncert på Danehofmarked i Nyborg
Festivaler og spillesteder

Forstærket gør den nordiske folkemusik og de festlige dansenumre fra den sydeuropæiske middelaldermusik sig rigtig godt. Med drejelire, nøgleharpe og bouzouki som kernen i lyden, er der en solid basis for en kraftfuld koncert på 2x45 minutter eller hvad der nu aftales.

Teknik:
Forslag 1: Akustisk koncert med to overhead-mikrofoner placeret i siden af scenen og to centralt.
Forslag 2: Fuldt forstærket: 5 stativer til 3 sangmikrofoner og 2 instrumentmikrofoner (tromme og fløjte). Dertil 3 jack til 2 drejelirer og 1 bouzouki (som til guitar) og 1 xlr til clips-mikrofon på nøgleharpe. Evt. instrumentmikrofon foran nøgleharpen i stedet for clips.

Koncert til Medieval Folk Night
Kontakt Almune

HC Molbech: 60 60 90 96,

Troels Dueholm: 30 25 02 31,
Fakturering og afregning

Almune er medlem af foreningen for tidlig musik Musicantiga, der håndterer vores regnskab og fakturering. Ved afregning, benyt da foreningens CVR 35177345 og Bank 5061-1098604.

Almunes lur er altid populær