Presse

Til generel præsentation:

Almune fortolker tidlig musik gennem egne arrangementer af musik fra manuskripter fra middelalderen og folkelige melodier i et spænd lige fra spansk pilgrimsmusik til nordiske folkeviser. Det suppleres med formidling i forbindelse med koncerterne med baggrund i historie, religion og musikhistorie fra universitet og musikkonservatorium. Musikken spilles på historiske instrumenter som drejelire, nøgleharpe, sækkepibe, fløjter og trommer og synges med klang og glød.

HC Molbech: sang, fløjte, tromme, lur
Molly Granhøj: sang, nøgleharpe, bouzouki
Troels Dueholm: bouzouki, drejelire, sang, fløjte
Christian Mohr: drejelire, sækkepibe, sang

Gruppen udgav i 2017 det anmelderroste album “Bjergtagen”, der af RadioFolk blev fremhævet som en af de mest markante folkudgivelser i 2017.

Læs mere og hør musik på www.almune.dk

Til koncerter:

Kraftfulde nordiske folkeviser, pilgrimsmusik og livlige danse fra middelalderen er på repertoiret til en festlig koncert med Almune. Musikken spilles på historiske instrumenter som nøgleharpe, drejelire, sækkepibe, tromme og renæssancefløjter, og synges med klang og glød.

Interessen for folkeviser og middelaldermusik startede for mange år siden, og det er gennem årene blevet til et utal af koncerter på middelaldermarkeder, museer, spillesteder, i kirker, til festivaler og meget mere. Gruppen udgav i 2017 det anmelderroste album “Bjergtagen”, der af RadioFolk blev fremhævet som en af de mest markante folkudgivelser i 2017.

Almune leverer en skøn blanding af intense musikalske oplevelser og god underholdning. Desuden har de stor erfaring med formidling i forbindelse med koncerterne, med baggrund i historie, religion og musikhistorie fra universitet og musikkonservatorium.

HC Molbech: sang, fløjte, tromme, lur
Molly Granhøj: sang, nøgleharpe, bouzouki
Troels Dueholm: bouzouki, drejelire, sang, fløjte
Christian Mohr: drejelire, sækkepibe, sang

Læs mere og hør musik på www.almune.dk

Klik på billederne her for stor version til pr-brug:

Fotos af James Jefferys:

Foto af Karina Semenova (fra Københavns Middelaldermarked 2016):

Foto fra WikiPedia af Toxophilus (fra Middelaldercentret 2017):

Find pr-billeder og mere materiale her:
Almunes PR-folder (google-drev)

Almune i medierne

Se også:
DR-TV: Interview med Almune
Avis: Skoleelever i musikalsk tidsrejse med salmesang